ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

 [Βιογραφικό]
        Αξιότιμοι/ες Διευθυντές/ντριες, Υποδιευθυντές/ντριες και Συναδέλφισσες/δελφοι,
μετά από την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων ως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό Βοιωτίας, εύχομαι και ελπίζω σε μια συνεργασία δημοκρατική, όπου οι νέες ιδέες θα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Η ηρεμία, η κατανόηση και ο σεβασμός είναι απαραίτητα στοιχεία στην επίλυση διαφόρων ζητημάτων. Η ομαδική αντίληψη, η ανάληψη των ευθυνών και των πρωτοβουλιών θα αποτελέσουν τα θεμέλια για μια αξιοπρεπή συνεργασία.
        Θα επιμείνω και θα στηρίξω πραγματοποιήσιμους στόχους και δημιουργικές δραστηριότητες, ευελπιστώντας σε ουσιαστικές και μακροχρόνιες διαπροσωπικές σχέσεις.  
        Όραμα μου είναι να καταφέρω να φτάσω την εκπαίδευση σε αναγνωρίσιμο επίπεδο στην κοινωνία και να αναδείξω τη σπουδαιότητα του ρόλου των εκπαιδευτικών στην αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης. Η εκπαίδευση- μέσω των εκπαιδευτικών- είναι ο καταλύτης που θα βοηθήσει τη χώρα μας να ορθοποδήσει.
       Στόχος μου είναι η τήρηση της νομιμότητας και η διασφάλιση του συμφέροντος των συναδέλφων, καθώς και η ομαλή συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους, τους Δημάρχους, τη Διοικούσα Εκκλησία, τα Σχολεία Νομαρχιακού ενδιαφέροντος (Μουσικό, ΕΕΕΕΚ, ΕΠΑΛ, Εσπερινά).
       Οι αποφάσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) θα είναι σύμφωνες με την ισχύουσα Εκπαιδευτική Νομοθεσία και θα αναρτώνται στη Διαύγεια καθώς και στην Ιστοσελίδα της Διεύθυνσης, άμεσα και κυρίως για λόγους διαφάνειας.
       Απώτερος σκοπός θα είναι η υπέρβαση των κρίσεων δουλεύοντας με όλους και όλες σας για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών μας ονείρων, συμβάλλοντας στην συνεχή επιθυμία για δημιουργία μιας δίκαιης κοινωνίας μορφωμένων πολιτών με ανθρώπινες ευαισθησίες και αρχές.
     Πρωταρχικός μου στόχος είναι η διαρκώς βελτιούμενη παροχή τόσο του εκπαιδευτικού έργου όσο και των διοικητικών υπηρεσιών, ένα στοίχημα που πρέπει πάσει θυσία να κερδηθεί σε μία χρονική συγκυρία ιδιαιτέρως απαιτητική, ιδιόρρυθμη και μεταβαλλόμενη σε συνεργασία με τις Προϊστάμενες αρχές, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και το Υπουργείο Παιδείας.
       Σας καλώ λοιπόν όλους μαζί να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας σε νέες βάσεις, χωρίς φόβο, με πρωτοτυπία, με διάθεση προσφοράς, με θετικές-καινοτόμες δράσεις, με γνώμονα την κοινωνία, το κράτος, την παιδεία και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα ικανοποιηθούν και θα δικαιωθούν οι κόποι των προσπαθειών μας .  

Με εκτίμηση
Ο Δ/ντής Δ.Ε. Βοιωτίας 
Δρ. Δημήτριος Κ. Κυριτσόπουλος 
Scroll to Top